ONS LEIDEN zoekt bewoners uit Leiden-Noord (en dus ook Nieuw Leyden!) om verhalen van hun wijk te delen met elkaar en anderen.

Projecten van We are Leiden starten met de zoektocht naar actuele thema’s in de stad en wijken. Een stad bestaat uit gebouwen, straten en stegen. Toch zijn het de mensen die in een stad wonen, die de plek bijzonder en authentiek maken. De Leienaar, de student, de dokter, de stratenmaker, de expat, ondernemer of de statushouder. Mensen die je om je heen ziet, maar vaak niet (goed) kent. En soms zie je ze ook niet, maar ze zijn er wel…

In dit nieuwe project wordt in duo’s gewerkt aan beelden en teksten waarin persoonlijke verhalen verwerkt worden. Er wordt een tentoonstelling en een magazine over de mensen en verhalen van Leiden-Noord van gemaakt.

Woon jij in Noord? Heb je iets te delen of te melden en ben je nieuwsgierig naar anderen in jouw wijk? Meld je dan snel aan, want vol is vol! Deelnemen is gratis. Er is plek voor 14 deelnemers.

Programma
Zaterdag 24 oktober – Verhalen delen in beelden
Zaterdag 31 oktober – Verhalen delen in woorden
Zaterdag 21 november – Opening tentoonstelling ONS LEIDEN-NOORD

Locatie: Het Gebouw.

NB Tijdens alle bijeenkomsten worden coronamaatregelen en 1.5 meter afstand gehandhaafd.

Aanmelden via:  www.weareleiden.com

Heb je nog vragen? Mail naar info@weareleiden.com 

Ben je niet beschikbaar, maar wil je wel de nieuwsbrief van We Are Leiden ontvangen? Meld het op het inschrijfformulier.

Geef een reactie

Post Navigation